Ne brinite za knjige - za njih su se pobrinule ove superjunakinje!

| Design |

Kreativni tim iz izraelskog dizajnerskog studija Artori Design prvenstveno je osmislio fantastične držače i police za knjige pod nazivom „Book And The Hero“ i „Supershelf“ koji svoju funkcionalnost oslanjaju na izvanrednu snagu superjunaka (i skrivenih dodataka). Nakon muške izvedenice držača, na red su došle i superjunakinje – „Supergal Bookend“ podržava knjige pod određenim kutom te izgleda kao da je superjunakinja stigla u posljednji trenutak kako bi ih spasila od neposrednog pada i moguće propasti. 

Polica je napravljena tako da ključni dio nosača uopće nije vidljiv te izgleda gotovo iz svakog kuta kao da sama superjunakinja drži nekolicinu knjiga. Iluzija je stvorena pomoću jakih magneta koji superjunakinje vežu uz samu policu, a knjige je potrebno posložiti tako da se prekrije cijeli nosač – inače superjunakinja ne može obaviti svoju dužnost.

Wondershelf

Wondershelf“ pak stvara iluziju lebdjenja knjiga u zraku koje podupire sama superjunakinja te tako spriječava od pada na zemlju. Podupirač za knjige i polica izrađeni su od metala obojanog u crno, završno obrađeni na razini visoke kvalitete te funkcionalni za svakodnevnu upotrebu. 

Nakon velikog uspjeha naših superjunaka kojeg smo doživjeli tijekom 2015. godine zbog brojnih zahtjeva od strane zadovoljnih (i budućih) kupaca, bilo je sasvim prirodno i očekivano da kreiramo žensku inačicu proizvoda te je učinimo još boljom“, kažu iz Artori dizajna.

Wondershelf