NASA u vašoj kuhinji

| Design |

Dok je kuhanje sa svježim biljem oduvijek bio užitak, većina nas urbanih poljoprivrednika nikada nije bila u mogućnosti održati teglicu s bosiljkom duže od par mjeseci na životu. Iz tog razloga, zahvaljujući NASA-inim hidroponskim tehnikama uzgoja, sada ćete biti u mogućnosti zeleno održati zelenim u ne tako zelenom okruženju gradskog stana ili kuće.

Inkorporirajući svemirsku znanost u vašu kuhinju teglicom koja se zove Spacepot, bit ćete u mogućnosti u samo 5 tjedana uzgojiti bilje uz gotovo nikakvo održavanje zahvaljujući tehnologiji izvanzemaljskog uzgoja bilja.

Hidroponski uzgoj je umjetnost uzgoja biljaka bez ikakvog tla koje je popularizirala NASA. Široko povezan s futurističkim uzgojem u kojem se odstrani tlo a iz hidroponskih jednadžbi, biljkama se direktno osiguravaju nutrijenti i hranjive tvari za preživljavanje. Takva vrsta uzgoja za svoj rezultat ima puno brži rast bilja od uobičajenog.

Za uzgoj u Spacepotu nisu potrebne nikakve pumpe, struja ili bilo kakvi drugi dijelovi za održavanje. U koheziji svemirske tehnologije i najsuvremenijeg dizajna možete uzgojiti biljku koja neće zahtijevati nikakvo održavanje. Ovo je najjednostavniji i najefikasniji način uzgoja bilja koja će od vas zahtijevati isključivo samo da napunite spremnik s vodom i hranjivim tvarima, posadite sjeme bilje i promatrate kako vaša lijepa biljka izrasta u samo pet tjedana.

Spacepot je izrađen od visokokvalitetnog akrilnog materijala te je osmišljen s osnovnom idejom funkcionalnosti za što jednostavniju upotrebu.