Namještaj u spavaćoj sobi lako možete pretvoriti u ormare

| Design |

Koliko smo se samo puta susreli s nedostatkom prostora u spavaćoj sobi i garderobi pobacanoj po krevetu, podu, stolici i stolu. Mi nebrojeno i nažalost, svakodnevno. Kako i za ostale stvari, tako i za ovaj problem postoji nekoliko rješenja od kojih su neka skuplja, no neka doista jednostavna i jeftina. Kako biste svoj problem mogli riješiti uz našu blagu pomoć, odlučili smo s vama podijeliti 10 najboljih načina kako namještaj u spavaćoj sobi pretovoriti u ormare ili jednostavna spremišta za stvari koje vam nisu potrebne svaki dan. 

Ako još niste kupili krevet, a spavaća vam soba i nije pretjerano velika, svakako odaberite krevet koji ispod podnica ima nekoliko ladica ili košara. Ako doista imate malenu sobu, ovaj "londonski" krevet koji se pretvara u walk-in ormar doista je jedno od najboljih rješenja koje smo ikada vidjeli kada su u pitanju maleni prostori.

Također, poželite li tabure u sobi, pretvorite ga u pomoćnu košaru za šalove, a ladice u kojima vam stoje čarape i doljnje rublje, posložite pomoću kartonske mreže koja će zbog uspostavljanja reda stvoriti više prostora.