Najluksuzniji alat na svijetu iz Hermèsa

| Design |

Kućni i drugi popravci nisu glamurozan posao i zato su rado bili ostavljani muškarcima na dušu. Sve dok feminizam nije pokucao na vrata radionice, a samostalna žena uzela čekić u ruke i sama napravila ono za što joj ne nekada bio potreban muškarac.

Tko bi rekao da će modne marke luksuza početi proizvoditi alat za male popravke? I to se dogodilo! Hermès, kao jedna od najcjenjenijih modnih kuća, na tržište je izbacio posebno dizajniran alat za male popravke u domu.

Posjet luksuznoj radionici Hermèsa sada se nalazi visoko na listi 2018. godine. Koncept trgovina Petit h otvoren je još 2000. godine u ulici Rue de Sèvres u Parizu kao neka vrsta reciklažnog studija. Pod vodstvom Pascalea Mussarda, jednog od nasljednika velikog Thierry Hermesa, ovaj projekt stvoren je s idejom prodaje i redizajna starih i neupotrebljivih predmeta. Možete pronaći sve od kožnih ostataka Kelly i Birkin torbi pa sve do stare Hermès keramike.

Ovaj studio sada je redizajniran u trgovinu luksuznih roba za kućanstvo i vlastitih zanatskih setova. U ponudi možete pronaći od setova za čišćenje cipela do odvijača, čavala i čekića, odnosno sve što je potrebno za iznimno glamurozne male popravke