Najljepši dječji kreveti koje smo ikada vidjeli

| Design |

Circu

Vaše male princeze i prinčevi zaslužuju sobu iz snova, zar ne? Na radost djece diljem svijeta (i tugu novčanika roditelja) portugalska tvrtka namještaja imena Circu odlučila je Disney svijet pretvoriti u stvarnost u vašem domu.

Tvrtka Circu specijalizirala se za "čarobni namještaj" te prodaje namještaj koji izgleda kao da je izvučen direktno iz bajke. Tako se među fantastičnim namještajem za dječju sobu mogu naći 2-metarski krevet iz Male sirene u obliku školjke i napuhnuti 3 metra visok krevet koji izgleda kao balon na vrući zrak.

Circu

Kao i sve stvari, i ovi kreveti imaju svoju cijenu. Elle Dekor izvještava da kreveti koštaju od 16 000 do 43 000 dolara, a manje dekoracije kao što su televizor u obliku čarobnog zrcala, imaju "umjerenije" cijene - 2000 dolara. Da, većina ovog dječjeg dekora i namještaja nije dostupna gotovo nikome, ali svakako mogu poslužiti kao dobra inspiracija i možda vas nagovori da se sami upustite u dizajniranje dječjeg namještaja - svakako će vas jeftinije ispasti na samome kraju.

Circu