Najbolji IKEA namještaj za mali stan i minimalan budžet

| Design |

Ovaj maleni, no veoma upečatljiv stan od 45 kvadratnih metara nalazi se u urbanoj četvrti Praga. Kupljen 2009. godine, nekoliko je godina ostao netaknut, no onda je vlasnik odlučio da je vrijeme za veliku promjenu s poprilično malenim budžetom.

Na njegovu sreću, njegova partnerica je djelomična vlasnica Stag Pada, dizajnerskog studija koji se bavi isključivo dizajniranjem interijera za muškarce. Upravo genijalne ideje Stag Pada stoje iza ovog fantastičnog šarenog i eklektičnog redizajna koji inspirira.

Stag Pads interior design

Dizajn uključuje funky eklektične vintage komade namještaja s povoljnijim IKEA namještajem, čime je ukupni trošak redizajna sveden na minimum. Neke su komade namještaja popravili i obnovili pa su se troškovi još više snizili. Osim vodovodnog i električnog rada, cijelu renovaciju je izvršio par koji posjeduje stan i dizajnerski studio.

Paleta je usmjerena s varijacijama meke sive, morsko plave, crne i žute. Fokus na temu čuva zajedničku nit u cijeloj kući pa se tako vintage i moderan dizajn spajaju zajedno bez problema čineći od ovog stana pravi stilski uspjeh.

Stag Pads interior design