Impresivan stan menadžera Kanye Westa u Tribeci

| Design |

Biti dio tima Kanye West ima itekako svojih prednosti, a to dokazuje i stan kojega je pravo kupio njegov menadžer, Izvor Živković.

Prošle je godine Kanye West generirao dug od skoro 45 milijuna eura, ali njegov menadžer, Izvor "Izzy" Živković, čini se da nema financijskih problema jer je upravo platio oko 4 milijuna eura za stan u New Yorškoj Tribeci.

Prema izvještaju Dane Power i Maxwella Nehriga iz Town Residentiala, stan se prostire na više od 215 četvornih metara, a ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i WC. No, možda najbolja stvar u ovome stanu su zadivljujući prozori koji gledaju na rijeku Hudson.

Izvor je u braku s poznatom britanskom dizajnericom Louise Goldin. Za razliku od svog klijenta Kanye Westa, Izvor prolazi nezapaženo te cijeli svoju privatnost. Dobar je prijatelj s poznatim tenisačem Novakom Đokovićem.

Unatoč što je desna ruka Kanye Westa, pjevač je morao zaposliti još jednog menadžera, Scooter Brauna, kako bi mu pomogao u ožujku 2016. oko skandala u kojima se je našao.