Montblanc unosi veliku promjenu u svoje analogne satove

| Design |

Montblanc je 2015. godinu odlučio započeti velikom inovacijom i transformacijom svog luksuznog brenda kojeg je razvio kroz analogne satove. „The Timewalker Urban Speed E-Strap“ je pametna dodatna oprema koja analogni ručni sat pretvara u smartwatch. Zamišljen kao fitness pomoćnik, ovaj OLED-ov zaslon osjetljiv na dodir sposoban je mjeriti korake, potrošene kalorije i udaljenost te detaljnom analizom utvrditi osobni napredak uz pomoć ugrađene aplikacije.

The Timewalker Urban Speed E-Strap“ sinkronizira se s Androidom i iOS platformom, omogućuje korisniku primanje obavijesti čim mu na smartphone pristigne poruka, e-mail, dolazni poziv, kalendarsko događanje, podsjetnik na aktivnost ili obavijest s društvenih medija.

Ovaj dodatni uređaj također služi kao daljinski upravljač za vaš smartphone, njime naprimjer možete kontrolirati glazbu i to uz pomoć Bluetootha. Punjiva litij-ionska baterija traje i do 5 dana, a lako se napuni uz pomoć mikro USB-a. Remen će biti dostupan u tri različita modela „Timewalker“ satova ili kao odvojen dodatni remen u vrijednosti od 423 dolara.

„The Timewalker Urban Speed E-Strap“
„The Timewalker Urban Speed E-Strap“