Moderno pariško potkrovlje začinjeno rustikalnim stilom

| Design |

Malo pariško potkrovlje nazvano "Habiter sous les Toits", što se doslovno prevodi kao "živjeti ispod krova", dizajnerski je uspijeg Priske Pellerin koja se odlučila na spajanje rustikalnih arhitektonskih elementa i suvremenog dizajna interijera. Cilj obnove ovog projekta koji se nalazi u Ivry-sur-Seineu, predgrađu Pariza, bio je povećati prostor i dovesti što više moguće prirodne svjetlosti kroz niz dobro postavljenih krovnih prozora.

"Habiter sous les toits" by Prisca Pellerin

"Od spavaće sobe s dnevnog boravka, pogled ne nalazi ni jednu prepreku na svom putu zahvaljujući efektu lijevka središnjeg hodnika koji postaje točka u kojoj se spajaju sve funkcije stana", objasnila je dizajnerica.

"Habiter sous les toits" by Prisca Pellerin

Paleta boja je ostala jednostavan: "Kako bi se stvorilo toplo i ugodno mjesto, zidovi i grede obojani su u bijelu i svijetlo zlatno sivu", dodala je dizajnerica. Korišten je veliki niz tekstura - matirane i satenske boje, polirani beton, cigla, drvo - uključujući razne biljke koje su dodale živopisno zelenu te kreirale moderniji, suvremeni interijer.

"Habiter sous les toits" by Prisca Pellerin