Moderan rokoko kao IT dizajn interijera

| Design |

Diff.Studio pobrinuo se za neobičnu, no zanimljivu dekoraciju doma u Italiji stvorivši sloj suvremenog stila nad klasičnom rokoko pozadinom. Krajnji proizvod je izvrstan spoj komada koji odražavaju proteklo vrijeme.

Stara arhitektura dnevnog boravka opremljenog prekrasnim zasvođenim stropom i prozorima koji sobu čine svijetlom, stvara prozračan osjećaj. Viseća svjetla koja krase ovaj strop kreiraju mekanu i romantičnu rasvjetu izrađenu od slobodnog oblika latica muslina. One pružaju zapanjujući kontrast s metalnim zlatnim svjetlima s obje strane kamina.

Diff.Studio

Dizajnerski tim koristi lagane nijanse s naglascima na bogate draguljske boje. Emerald sofe u središtu dnevnog boravka skreću pozornost na bijelu sobu, odnosno prostor u suvremenom stilu. Crni grafiti na ogledalu dotiču mramorni kamin i čine ga kul DIY elementom. To je izvanredan primjer sklada između starog i novog dizajna u cijelom prostoru.

Zidovi tamno crvene boje u blagovaonici igraju na elegantnu kartu sa svijetlo plavim nijansama vazama i zidnim muralima. Dominantno oslikano lice na muralu ima klasične značajke koje nalikuju na Michelangelovog Davida. Iznad stola u blagovaonici, dva zlatna lustera povezuju sobu s ostatkom dekorirane kuće.

Diff.Studio