Moderan redizajn 170 godina stare strukture u Berlinu

| Design |

Asdfg Architekten biro kreirao je Miller's House projekt, suvremeni redizajn povijesne arhitektonske strukture koja se nalazi u popularnoj četvrti Prenzlauer Berg u Berlinu. 170 godina staroj strukturi bila je potrebna velika obnova. Rezultat je jedinstven dom čvrsto ukorijenjen u povijesti grada.

Dizajnerski tim je radio za vraćanje lijepu svijetlo kameni vanjski dio ove kuće temelji se na crtežu iz 1844. godine i zadržao jednu originalnu unutarnji zid. Inače, oni su otvorili prostor u skladu sa suvremenim dizajnom ideala.

Miller’s House

Svijetle čiste linije prodiru iz povijesne opeke unutarnjih zidova, dok se moderne stepenice provlače kroz otvor te uz cigle sve do gornjeg tavanskog prostora. Ispod njih nalazi se velika kuhinja uvučena u zid, a s lijeve strane, prostor nudi prozračnu blagovaonicu i radni prostor pod povišenim stropovima. Na desnoj strani, crna kožna stolica i upečtaljiva umjetnička djela stvoraju elegantan prostor za sjedenje.

Stubišta povezuju druge dijelove kuće i stavaraju po mjeri izgrađen sustav za pohranu koji odgovara policama koje pronalazimo u radnom prostoru.

Miller’s House