Moderan materijal kojeg želite imati u svom domu

| Design |

Stan od 78 kvadratnih metara u samom srcu Praga dobar je primjer novog trendi materijala za kojim su poludjeli dizajneri interijera diljem svijeta - riječ je o dobro nam poznatom plutu. To je meko drvo iznimno održiv građevinski materijal jer je napravljen od kore koja ponovno naraste i ne zahtijeva siječu stabala.

Formafatal and Architizer

Svaki dio stana ima barem jedan pluto element koji mu daje jedinstven osjećaj s laganim dizjanerskim pečatom i sivim detaljima. Podnice napravljene od pluta protežu se dužinom cijelog stana pa tako i u malističkoj kuhinjai sa čistim, svjetlo sivim ormarićima.

Formafatal and Architizer

Susjedna blagovaonica ima pluteni luster koji visi sa stropa te savršene police za knjige koje prostoru daju poseban šarm i duh. Male kružne pločice od pluta poslagane u uski uzorak uz zid kupaonice kreću od moderne sive kade te završavaju kod stropa. Ovaj jedinstveni dizajn u kupaonici sličan je konceptu kojeg možemo vidjeti u blagovaonici s knjigama. Dizajn je privlačan i zanimljiv, ali omogućuje prostoru da zadrži minimalistički stil.

Formafatal and Architizer