Mali stan i sjajan dizajn interijera kao stvoren za modernog neženju

| Design |

Vlasnik ovog stana u Rusiji zaposlio je dizajn studio Geometrium i njegov tim da kreiraju ugodan stan za modernog neženju. Maleni stan od 44 kvadratnih metara pretvoren je iz industrijskih temelja bez gubljenja svoje vintage osobnosti. Posebni materijali i završna obrada kao što su prirodni kamen, opeka i drvo, pridodali su na originalnosti stambenog prostora.

Stan se može koristiti kao mjesto za odmor i spavanje tijekom tjedna ili pak kao okupljalište za 5 do 6 prijatelja tijekom vikenda. Jedan od najvažnijih zahtjeva bio je odvojena spavaća soba. Klijent je želio standardno ​​udoban krevet umjesto kauča na razvlačenje.

Geometrium

Vlasnik ne planira kuhati puno kod kuće (njegovo "osnovno jelo neženje" jest kajgana i žitarice ujutro), tako da u kuhinji pronalazimo samo golu osnoz: hladnjak, ugrađeni ormarići, sudoper i malena pećnica. Bar u sredini sobe dijeli funkcionalne prostore, a može poslužiti i kao stolić za kavu, odnosno kao blagovaonica za goste.

Platno za projektor ugrađeno je u strop te se otvara pritiskom na gumb, pretvarajući dnevni boravak u savršeno mjesto za gledanje utakmica, filmova i igranje igrica. Dizajniran kao rekreacijski prostor, balkon je dovoljno velik za kauč i jedinice za pohranu. Uživamo u nekonvencionalnom izgledu ovog malog komada muškog raja.

Geometrium