Kućni uredi u kojima nema mjesta neredu

| Design |

Kućni uredi
Kućni uredi

U poslu je bitna priprema i organiziranost. Stoga nije važno imate li cijelu sobu ili samo kutak, zašto ne biste tu logiku primijenili i na svoj kućni ured? Mjesto za zadaću, hobije, surfanje internetom ili rad, zahvaljujući našim idejama, osjećat ćete se kao šefovi (ako već niste).

Ladice, police, mape
Ladice, police, mape

Radni je prostor magnet za papire, pribor i nered. Dovedite svoj radni prostor u red uz pomoć inteligentnih ideja za mirnu i urednu radnu sobu. Usprkos najboljim namjerama, lako se može dogoditi da vas papiri preplave. Dijelovi istraživanja, izvješća od prošlog tjedna, popis stvari koje trebate obaviti idući tjedan - prije negoli se snađete, više nema mjesta za posao na vašem radnog stolu. Dobro iskoristite zid tako što ćete postaviti police i zidne džepove za odlaganje. Mnogo stvari možete držati nadomak ruke, a da vam ne smetaju.

Ladice, police, mape
Ladice, police, mape

Kutije za uredski pribor, ladice za spise i rješenja za sakrivanje kablova svi doprinose održavanju vašeg radnog prostora urednim. Male kutije, podloge za pisaći pribor i pregrade igraju svoju ulogu u ladicama.

Ured jednostavno nije potpun ako u njemu nema polica. Dodajte svojim policama spise, kutije za arhiviranje časopisa i manje kutije za odlaganje te tako sve držite na svome mjestu, ali van pogleda dok vam ne zatrebaju. Naljepnice ili etikete djeluju profesionalno i pomažu vam voditi računa o sadržajima.

Unutar ormara nalazi se ured
Unutar ormara nalazi se ured

Ako nemate dovoljno prostora, pogledajte Ikeine ideje za uvođenje izdašnih rješenja za odlaganje za cijelu obitelj, sve u malenom prostoru u predsoblju.

U malenim prostorima jednostavno nema mjesta za nepotrebne stvari. Svi dijelovi ovog rješenja ovdje su s razlogom st ga je Ikein dizajner interijera koji ga je osmislio zamoljen da nam pokaže sve detalje i kaže kako je došao do njih.

Ikein dizajner interija i kućni ured unutar ormara

Ugradili su stol s rješenjem za odlaganje između dva ormara – stol koji je jednake dubine kao i ormari. Zatim su dodali nekoliko elemenata za odlaganje iznad stola. Stolica na kotačićima savršeno pristaje uz stol kad je se ne upotrebljava pa ne zauzima dodatan prostor.

S pravim namještajem i malo kreativnosti svaki prostor može funkcionirati kao kućni ured ili mjesti za rad. Ovdje možemo vidjeti kućni ured koji se nalazi ispod stepenica s odličnom rasvjetom i kombincijom boja koja u ovom slučaju djeluje kao radni stol za pisanje domaćih zadaća. Kako god bilo, prostor ispod stepenica veoma je pametno iskorišten!

Kućni ured možete smjestiti bilo gdje
Kućni ured možete smjestiti bilo gdje