Kombi pretvoren u filmski studio

| Design |

Proteklih godinu dana, mladi filmaš Zach Both proputovao je Sjedinjenim Američkim Državama u filmskom mobilnom studiju kojeg je sam izgradio u svom kombiju. Njegov nomadski atelier nastao je iz deset godina starog Chevy teretnog kombija u kojem je stvoren minimalistički i funkcionalan stan na kotačima.

Thevanual - Zach Both

Interijer je opremljen s održivom i sofisticiranom estetskom - Zach je koristio staro drvo sa stropa i zidova crkve iz 19. stoljeća koja se nalazi u Clevelandu u Ohiju. Stambeni prostor kombija smjestio je krevet, funkcionalnu kuhinju sa štednjakom i udoban radni prostor. Na vanjskoj strani kombija, solarni paneli su instalirani na krovu, baš kao i napajanje za hladnjak, mobilna WiFi mreža i sustav kućnog kina.

Thevanual - Zach Both

'Filmsko stvaranje je po prirodi nomadska potraga ", opisuje Zach. "Riječ je o stalnoj migraciji na različite lokacije na temelju onoga što pripovijedanje zahtjeva. S ovim kombijem sada imam potpunu slobodu napisati scenarij okružen planinama ili u udaljenom pustinjskom gradu te se potom naći s urednikom ili skladateljem u Los Angelesu - sve unutar istog mjeseca. To bi bilo nemoguće na bilo koji drugi način."

Thevanual - Zach Both