Komad namještaja koji spašava male stanove od nereda

| Design |

Ovaj poprilično velik komad namještaja nudi mjesto za spavanje, jelo i rad, a dizajnirao ga je Nils Holger Moormann za one koji žive u mikro apartmanima. Moormann opisuje "Kammerspiel" kao najveći komad namještaja ikad izgrađen s namjerom da štedi na iskorištenom prostoru osobama koje posjeduju studio stanove.

Kammerspiel može biti zanimljiva alternativa namještaju koji vam je potreban za spavaću sobu, blagovaonicu i radnu sobu. Riječ je o sobi u sobi koja sadrži dovoljno značajki, funkcija i prostora kako bi ostatak stana mogao biti prozračan.

Važna životna područja - uključujući spavaću sobu, blagovaonicu, radnu sobu i sobu za čitanje - organizirani su oko vanjskih strana kocke. Stepenice, koje služe i kao ladice, dovodi vas do ležaja na vrhu volumena, a ormar u koji možete ušetati i dodatni prostor za pohranu je smješten unutar kocke.

Modul se može prilagoditi tako da odgovara različitim pojedincima i njihovim domovima. Moormann tako prvenstven ciljanja na pisce, sportaše, ljude koji rade od doma ili "modno osviještenih".