Klasičan bezvremenski dizajn interijera uvijek izgleda svježe

| Design |

Imamo odlične vijesti za nostalgične osobe koje obožavaju kada se neki odbačeni trend vrati u modu - klasičan dizajn interijera i bezvremenski stil koji nudi stabilnost, toplinu i odmak, ponovno postaje trendi. Dizajniran od strane dizajnerskog studija O'Hara Interiors, rezidencija koju možete vidjeti u našoj galeriji sastoji se od prostorija otvorenog plana, elegantne staklene verande i puno povjerenja u ukrasne predmete. Ako se osjećate ugodno s klasičnim dizajnom interijera, pregledajte galeriju i prisvojite ideje koje su kompatibilne s vašom osobnošću. 

O’Hara Interiors

Kompozicija koja se dokazala izuzetno funkcionalnom je ona koja kombinira kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak u jednom otvorenom planu. Kao što se lako može primijetiti, područja veoma lako komuniciraju međusobno, a prostor izgleda svijetlo, svježe i ugodno. Kuhinjski otok - predmet koji naš život čini puno lakšim - je svestran, moderan i vrlo praktičan.

O’Hara Interiors

Što se tiče kuhinjske opreme, dizajner se odlučio za skup ormarića u svijetlim tonovima koji nude dovoljno prostora za pohranu tanjura, pribora za jelo, stolnjaka i ostalih kuhinjskih potrepština. Isto tako, i frižider i zamrzivač su uključeni u kuhinju, što nije narušilo uredan i skladan dizajn interijera.

O’Hara Interiors

Staklena veranda idealna je za slatki bijeg od stvarnog svijeta. Odmarajući se na udobnoj sofi, možete čitati knjigu, popiti čaj s prijateljima ili jednostavno meditirati i diveći se krajoliku vani.

O’Hara Interiors