Karte na zidu kao najnoviji trend u dizajniranju interijera

| Design |

Želite pokazati popis svojih prošlih i budućih putovanja ili imati podsjetnik na svoj rodni grad u novom gradu? Zemljopisne karte na praznome zidu apsolutan su hit u dizajnu interijera ove godine. One vam daju mogućnost putovati svijetom dok sjedite u svojoj dnevnoj sobi ili da ponesete komadić doma gdje god otišli.

Karte koje možete vidjeti u galeriju djelo su tvrtke Customaps osnovane u Montrealu u Kanadi koja je nastala kao rezultat neobične suradnje između pariškog specijalista za murale i kartografa iz Marseillesa. S kombiniranim područjima stručnosti, Customaps stvara jedinstvene plakate, zidne slike i tapete s zemljopisnim kartama i satelitskim slikama uključujući NASA-ine slike, a svaki je detalj prilagođen od strane kupca - od zooma do stila i fonta. Moguće prilagodbe su jednako beskrajne kao odabir lokacija.

Za korisnike koji žele putovati kroz vrijeme, kao i prostor, najbolji su odabir povijesne karte svijeta, no jednako tako zabavne su (i korisne) karte koje upućuju na linije javnog prijevoza.