Kanye West lansira kolekciju za IKEU

| Design |

Yeezy Season IKE4

Prošli mjesec, Kanye West posjetio je švedski ured Ikee te tako otkrio mjesto beskonačnih mogućnosti idealnih za kreativca poput Yeezusa. Logično je bilo za očekivati da će pomoću tih mogućnosti, upravo Kanye u suradnji s Ikeom, kreirati liniju namještaja pod imenom Yeezy Season IKE4. Ime linije proizlazi iz Kanyeovih prethodnih modnih linija Yeezy Seasons 1, 2 i 3.

IKE4 lookbook nedavno je izašao s proizvodima koji dolaze u odabrane trgovine diljem Europe početkom 2017. godine, a špekulira se i o IKEA koncept dućanima u Londonu, Parizu i/ili Milanu.

Yeezy Season IKE4

Govoreći o suradnji, West je rekao: "Ja sam dokazao da sam najveći glazbenik svih vremena. Ja sam dokazao da sam najveći modni dizajner svih vremena. Sada je vrijeme da dokažem da sam najveći dizajner namještaja svih vremena. "

Detalji o cijenama namještaja bit će objavljeni u nadolazećim tjednima s nazivima proizvoda novonastale suradnje. Dizajn izgleda relativno jednostavno, no po uzorku rasprodaje običnih bijelih Yeezy majici za 120 $, očekujemo da će namještaj nestati s polica rekordnom brzinom neovisno o trošku.

Yeezy Season IKE4