Kako u 3 jednostavna koraka vrt pretvoriti u glamping utočište

| Design |

Pretvorite svoj vrt u glamping utočište

Ako niste tip za kampiranje jer ne podnosite vlagu, kukce i znojne vreće za spavanje, onda je glamping pravi odabir za vas. No što ako vam kažemo da možete svoj glamping smještaj napraviti u svome vrtu uz pomoć 3 jednostavna koraka? Da, znamo, bit ćete oduševljeni.

Ako imate dovoljno veliku terasu ili pristup krovu vaše zgrade, isto to možete učiniti i vi, stanaru stana bez vrta. Kako još uvijek ne umačemo noge u moru, morali smo se prilagoditi ljetnom vremenu i dignuti šator u kojem itekako uživamo. Evo kako do svog vlastitog i savršenog glamping iskustva.

1. Potrebna vam je travnata površina.

Ako nemate vrt sa zelenom travom, nabavite onu umjetnu poput tepiha koja izgleda poput prave - traje i do 20 godina, kiša joj ne smeta, a možete je i usisati. Ovisno o kvaliteti vavrira i cijena, ali koju god da odaberete ne može izgledati loše. Samo je dobro poravnajte i neka izgleda uredno.

Pretvorite svoj vrt u glamping utočište

2. Odaberite pravi šator.

Nemojte odabrati šator za kampiranje. Glamping šator mora izgledati prostrano visoko, luksuzno i udobno. Ako ste dovoljno spretni, možete ga i sami napraviti. Potrebno vam je nekoliko metara vodootporne tkanine i čvrsta baza.

3. Učinite unutrašnjost šatora iznimno udobnom.

Nabacajte što više jastuka, dodajte meke prekrivače, svijeće, cvijeće i dekoracije - sve što će vaš šator učiniti ljetnim domom, neovisno o tome što ste samo nekoliko metara udaljeni od stvarnog doma.

Pretvorite svoj vrt u glamping utočište