Kako tradicionalan stan pretvoriti u funkcionalan umjetnički studio?

| Design |

Dizajnerski studio Arqmov Workshop prihvatio je izazov pretvaranja ovog nekada starog tradicionalnog stana u Polancou u Mexico Cityju u funkcionalan umjetnički studio za grafičkog dizajnera sa snažnom osobnošću.

Staro područje usluga pretvoreno je u nove kupaonice, bar za doručak i prostor za pohranu, a natkriveni zimski vrt, dodatna soba i otvorena kuhinja kreirali su potpuno novi prostor. "Uklanjanje starih tepiha, zidnih završetaka, otkrivanje stropa te savršeno ispolirani betonski podovi sada čine savršen umjetički studio izložen zajedničkim područjima", rekli su arhitekti. Čak je i nova električna žica ostala vidljiva na donjoj strani betonske rešetke.

Arqmov Workshop

Raznolikost materijala ovog projekta je bogata i vizualno uzbudljiva. Sintetički materijali, kao što su patlidžan ljubičasta za kuhinjske elemente, savršeno pristaje uz sirovinu kao što je reciklirano drvo koje je korišteno na baru za doručak dok metalne cijevi koje podsjećaju na autobusne stanice, zaokružuju materijal koji formira područje za sjedenje.

Arqmov Workshop