Ideje za funkcionalan i lijep radni prostor u kući

| Design |

Radni kutak u životnom prostoru može se smjestiti bilo gdje, ako imate prostor u kući u kojem možete biti izolirani i bez distrakcija bilo bi idealno, ali ako ne, prostor u koji stanu radni stol i stolica sasvim je dovoljan, možete ga smjesti u dnevnu sobu, hodnik čak i blagovaonicu.

@homeworkspace

Vaš radni kutak prije svega treba biti funkcionalan i organiziran, ali nikako nemojte zaboraviti estetski dio, možete ga prilagoditi ostatku interijera, ali može biti i sasvim poseban, sve ovisno o vašim željama i potrebama.

@homedesigninspired

Uz nezaobilazan stol i stolicu, prostor oko stola možete ispuniti policama na kojima su knjige, registratori, sobne biljke ili neki drugi vama dragi dekorativni ili praktični predmeti. S obzirom na to da ste u kući nema potrebe za klasičnim uredskim namještajem, pa možete biti kreativni i u radnik kutak unijeti dio osobnosti, to možete učiniti kroz namještaj, omiljenu boju, detalje i uzorke.

@fj_interiors

Radni prostor treba biti pregledan i osvijetljen, ako je moguće, pozicionirajte stol prema vanjskom svijetlu, ako to nije moguće, poslužit će i neka lijepa dekorativna lampa.
Kako nam je prije svega potrebna udobnost, najviše pažnje obratite na stolicu, neka bude ne samo lijepa nego i udobna, po mogućnosti s naslonima za ruke i visokim naslonjačem.

@suziappel_photo

Personalizirajte svoj radni prostor, ako nemate mogućnosti za fizičko odvajanje od ostatka prostora, zidove na tom dijelu obojite u vama najdražu boju, na taj način barem ćete imati vizualni dojam odvojenosti.