Kako kreirati stan koji je ujedno moderan i bezvremenski?

| Design |

Dizajniran 2015. godine od strane A+Z dizajn studija, ovaj suvremeni stan u Budimpešti, opremljen je rijetkim dodacima kako bi pojačao oštru zakrivljenost prostora koja privlači poglede. Tako je stvoren i prostor koji je ujedno iznimno moderan, ali i uređen za sva vremena.

Postoje originalni elementi u cijelom stanu kao što su radijatori i cijevi sa sustavom od poda do stropa. Stan je uređen pomoću kombinacije rustikalnih i suvremenih materijala koji prikazuju bezvremenost prostora.

A+Z Design Studio

Jedino uzbuđenje unutar ovog mirnog dizajna nalazi se u kupaonici, gdje je svijetlo tirkizna i café au lait boje pločica razbijaju jednobojnu paletu. U kuhinji tamnosivi ormari, pločice u boji bjelanjka i drveni pod suptilno naglašavaju krem boju zidova.

U spavaćoj sobi prevladava mekana bijela koja naglašava oštru zakrivljenost sobe i dramatičan strop. Oslikan pod od tvrdog drveta s uzorkom riblje kosti ublažen je područjem s tepisima. Vrata vode do malog zakrivljenog bijelog balkona s pogledom na prekrasnu gradsku arhitekturu.

A+Z Design Studio