Još uvijek nemate stalak za odjeću?

| Design |

Obožavate modu i često se pronalazite u ormaru kako iznova gledate svoje najdraže odjevne komade na koje ste ponosni? Bez brige, ima nas mnogo.

Stalci za odjeću postaju sve popularnije rješenje. Napravljeni sa svrhom da na jeftin način dobijemo dodatan prostor za odjeću, a zapravo ih koristimo kao mjesto za izlaganje najljepših modnih komada koje posjedujemo. 

Zahvaljujući svojem jednostavnom izgledu, stalci za odjeću savršeno se uklapaju u gotovo svaki prostor te daju zanimljivu notu vašem interijeru, a često daju dojam skupocjenih dizajnerskih komada namještaja.

Osim svojih najdražih odjevnih komada koje želite svakodnevno gledati, stalci za odjeću (za one malo praktičnije) idealni su za odlaganje već nošene odjeće koju ne želite pospremiti natrag u ormar s čistom.

Instagram / @m_tia98

Ovisno o tome koji su vam prioriteti, svatko će naći korisnu primjenu stalku za odjeću. Mi se pak slažemo s izjavom Carrie Bradshow koja glasi ''Ja svoj novac volim tamo gdje ga uvijek mogu vidjeti, obješenog u ormaru'', a mi nadodajemo: obješenog na stalku tako da ga i svi drugi mogu vidjeti.