Industrijski stil dizajna interijera u punom sjaju

| Design |

Ovaj industrijski stan u Barceloni savršen je primjer kako stvoriti intrigantan dizajn i izgled pomoću ovog iznimno modernog stila koji prati trend u dizajnu interijera. Projekt dovršen od strane tima iz GCA Architects studija, u potpunosti odgovara na suvremene životne potrebe mladog para.

Ulaskom u prostor, goste pozdravlja impozantan dnevni boravak koji se integrira s prostorom za jelo. Niz tekstura čine prostor osobito dinamičnim, dok se izloženi beton, željezo, bakar i drvo spajaju na neočekivane načine, isporučujući svježe interijer s obratom. Stolci od starinskog drva pridodaju cjelokupnom programu rustikalan šarm koji prostor čini toplim. Rasvjeta je mješavina obnovljenih materijala, neobičnih rasvjetnih tijela i dizajnerskih lampi. Slike i grafike također doprinose živopisnom karakteru ovog doma.

GCA Architects

Stambeni prostor se povezuje i s vanjskom terasom pomoću velikih staklenih vrata - ona osiguravaju savršenu prirodnu rasvjetu u cijelom stanu. Jedan od vrhunaca projekta je plutajuće stubište koje vodi do polukata. Udoban mali kauč nalazi se u ovom lounge prostoru u kombinaciji s kućnim uredom.

GCA Architects