Ikea hacks: brza i povoljna rješenja za ugodan i privlačan stan

| Design |

Proljeće je doba kada prostoru u kojem boravimo dajemo nešto više pažnje nego inače, a osim proljetnog čišćenja ove sezone s malo volje, vremena, truda i malim budžetom možete vaš dom učiniti ugodnijim i privlačnijim.

Ikein namještaj koji je povoljan i funkcionalan uz malo mašte možete prilagoditi svom stilu te napraviti unikatan komad čiji ste dizajner baš vi. Dakle, uz mali budžet lako možete promijeniti osnovni izgled vašeg stana, a ako niste kreativni u nastavku teksta  pogledajte galeriju u kojoj ćete sasvim sigurno pronaći ideje za makeover vašeg doma.

Sve što vam treba je osnovni komad namještaja kojem želite dati dašak vašeg stila i osobnosti, sprej u vašoj omiljenoj boji ili boji koja će se uklopiti u interijer vašeg doma, tapete koje će imitirati „mramor“ ili neki drugi uzorak koji je karakterističan za vaš stil. 

Zlatni stolić u svaki dnevni boravak donjeti će dašak elegancije, za ovakav rezultat potreban vam je samo sprej u zlatnoj boji. 

Pinterest

Polica nikada dovoljno, naročito kad izgledaju ovako. 

Pinterest

Za one koji više vole klasičnu crnu boju i uzorak mramora stolić za kompjuter izvrstan je izbor, a vi sami možete odlučiti za koju ćete ga funkciju vi koristiti. 

Pinterest

S kombinacijom mramora i zlata nikada nećete pogriješiti. 

Pinterest