Ikea će uskoro imati svoj parfem

| Design |

Od kreatora svestranog Lack stolića, dobavljača olovaka za pisanje shopping liste, pa sve do posluživanja mesnih kuglica koje izazivaju pravu pravcatu ovisnost, a sada dolazi i prvi parfem s mirisom Ikee.


Iako kada kažemo parfem, može biti i svijeća ili osvježivač zraka jer još uvijek istražuju u kojoj formi će ovaj miris biti dostupan.
No, jedna iznenađujuća činjenica o mirisu koji će uskoro biti dostupan je odabir partnera od strane Ikee koji radi na notama mirisa. Ikea je kolaborirala s kultnim brendom Byredo koji je na zadatak dobio odgovoriti na pitanje, ''kako to Ikea miriše?''.

Brend Byredo osnovan je 2006. godine od strane Bena Grothama, pravog outsidera svijeta ljepote, a od tada je ova indie kuća postala omiljena mnogima. Cijena proizvoda brenda Byredo kreću se oko 100 eura za parfem te oko 50 eura za mirisne svijeće.
Kako su poručili iz Byreda, zainteresirani su i znatiželji da otkriju što je to Ikein miris i koji je onaj pravi i jedini.

Trenutno istražuju funkcije mirisa u doma i načina na koji se mirisne note distribuiraju u prostoru, kao i sve inovacije u polju parfema. Budući da razvoj parfema je proces koji traje, ne treba očekivati ga na policama prije 2019. godine. Za promjenu od tipičnih Ikeinih artikala, za ovaj smo sigurni (ili se nadamo) da će doći bez uputa za korištenje i vijaka. Unaprijed se zahvaljujemo Ikei