i.am + Buttons - slušalice koje obožavaju Kendall Jenner i Naomi Campbell

| Design |

Glazbeni producent Will.i.am ponovno se okušao u svijetu dizajna, sada s parom bežičnih slušalica inspiriranih oblikom gramofonskih ploča. i.am + Buttons slušalice su potpomognute magnetskim metalnim diskovima koji, kada nisu u upotrebi, formiraju ogrlicu.

i.am+ Buttons

Slušalice se povezuju na korisnikov uređaj putem Bluetootha, negirajući potrebu za utorom u samom uređaju. Kada su u potpunosti napunjene, slušalice - koje su nastale u suradnji s Appleom - broje više od šest sati trajanja baterije.

i.am + Buttons slušalice pružaju iPhone 7 korisnicima alternativu Apple bežičnim slušalicama koje su iznimno kritizane od trena kada su prvi puta objavljene u rujnu.

i.am+ Buttons

"Znate, svi mi volimo kupiti cipele i torbe koje odgovaraju našoj odjeći, ali iz nekog razloga ne očekujemo da se naša tehnologija slaže s našom odjećom", rekao je Will.i.am za New York Times. "Zašto ne? Zašto bismo samo prihvatiti to? Ono što ja želim učiniti jest to promijeniti." Zaštitna lica i.am + Buttons slušalica su Kendall Jenner i Naomi Campbell na kojima, priznajemo, ove slušalice doista izgledaju divno - gotovo kao komad nakita.

Slušalice su dostupne u crnoj, sivoj, ružičastoj ili zlatoj boji po cijeni od 229,95 dolara.

i.am+ Buttons