Hrvatski dizajnerski namještaj za kućne ljubimce

| Design |

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca reći će vam da ne postoji iskrenija ljubav od one koju im oni pružaju. Živimo u vremenu ubrzanog životnog ritma, kada većina nas ima sve više i više obveza te sve manje vremena za druženja s dragim nam ljudima, ali oni koji su uvijek uz nas, koji nas ispraćaju kad idemo na posao, i vesele nam se kad se vraćamo umorni od obaveza, te nam daju svakodnevno emocionalno utočište to su upravo kućni ljubimci. Ljubav životinje je beskompromisna i kućni ljubimci pravi su prijatelji i punopravni članovi brojnih obitelji. 

Robowsky

Kako ljubav spram ljubimaca raste, vlasnici se ne zaustavljaju na najboljoj hrani i na najboljoj njezi, svojim ljubimcima žele pružiti još mnogo toga. Ponuda proizvoda za kućne ljubimce svakim se danom širi jer naši mali dlakavi prijatelji moraju imati tople jaknice, udobne krevetiće, i zanimljive igračke. Tako smo nedavno na društvenim mrežama naišli na Robowsky, prvo hrvatsko poduzeće specijalizirano za dizajn i proizvodnju modernog namještaja za kućne ljubimce.

Robowsky

Ovo poduzeće potpisuje i dizajn i proizvodnju potpuno novog koncepta na hrvatskom tržištu - linije namještaja za kućne ljubimce prilagođene potrebama i dizajnu suvremenog stanovanja. Naime, u današnjim moderno uređenim stanovima plastične i metalne posudice za jelo, kao i šareni plastični krevetići nisu poželjan dio uređenja doma.

Robowsky

Iza ovog poduzeća stoje Matilda Marelja i Jelena Bralić koje kažu kako su ovaj brend pokrenule iz ljubavi prema svojim ljubimcima, ali i neprestane težnje za postizanjem maksimalnog sklada i suvremenog duha u stambenim interijerima, kao i u svim segmentima svakodnevnog života. U kreiranju proizvoda iz dizajnerske linije Robowsky sudjeluje tim vrhunskih stručnjaka iz područja inovacija, arhitekture i dizajna.

U ponudi za sada imaju boxeve za manje ljubimce, ležajeve, jastuke, jastučnice i hranilice, naravno sve dolazi u raznim kombinacijama dizajna, boja, drva, uzoraka i materijala. Tako imamo ležajeve s spremnicima za igračke, ležajeve za prozor, madrace u zebra printu, ali i povišene hranilice za veće pse.