Hrast kao glavni materijal za prozračan i topao dom

| Design |

Oni koji su u potrazi za inspiracijom kako bi kreirali svoj suvremen dom, uživat će pregledavajući našu galeriju slika ove fantastične vile u prirodi. Vila na selu, suvremena je rezidencija koju je kreirala češka tvrtka Design ATAK. Unutrašnjost je prostrana i prozračna s malim dozama upečatljivih boja koje stvaraju živost. Prema dizajneru interijera, glavni materijal korišten pri stvarnju ovog doma jest hrast kao tradicionalni materijal koji se učestalo koristi u ovome području: "Pokušali smo zadržati unutrašnjost jednostavnom i svijetlom pomoću prirodnog hlada drveta i svjetlijih boja u kombinacijom s antracitom koji stvara uravnotežen kontrast."

Design ATAK

Staklene radne ploče i noge kuhinjskog otoka pridodaju elementu iznenađenja u ukupnoj shemi. Vila je centrirana oko sobe s visokim stropom koja sadrži kuhinju, blagovaonicu, prostor za odmaranje i dnevni boravak s kaminom te velikim kaučem.

Design ATAK

Cijela unutrašnjost kuće je prostrana i prozračna s jedinstvenim rasvjetnim tijelima. Dnevni su prostori otvoreni jedni prema drugima te se tako gosti mogu družiti po cijeloj kući. Veliki prozori spajaju kuću s lijepim vrtom i omogućuju dovoljno prirodnog svjetla. Postoje ukupno tri spavaće sobe koje odaju počast klasičnoj stolariji i ruralnom interijeru.

Design ATAK