Gadget kojeg želimo: Polaroid kamera spojena s društvenim mrežama

| Design |

Polaroid Socialmatic Camera
 

Zadnjih nekoliko godina definitivno je došlo do određenih promjena, naime probajte zamisliti da vam je netko prije 15 godina rekao da će mobiteli postati fotoaparati. S fotoaparatima na našim mobitelima, ljudi su počeli više fotografirati, a s razvojem foto društvenih mreža poput Instagrama još i više. Neovisno želiš li sa svojim prijateljima podijeliti neki savršen trenutak ili se samo nećim želiš pohvaliti, mnogi od nas postali su opsjednuti s djeljenjem fotografija. Uglavnom svaka dobra fotografija koju uslikamo završi na nekoj od društvenih mreža - Facebooku, Twitteru, Instagramu ili nekoj drugoj društvenoj mreži. 

Polaroid Socialmatic Camera
Polaroid Socialmatic Camera

Upravo je ovaj trend prepoznala kompanija koja je sada vlasnik imena Polaroid (originalna kompanija je naime kao i nekoliko zadnjih kompanija koje su preuzeli Polaroid ime - bankrotirala) te je lansirala novi aparat pod nazivom Polaroid Socialmatic Camera za koju se nadaju da će udahnuti novi život Polaroidovim aparatima.

Polaroid Socialmatic Camera
Polaroid Socialmatic Camera

Ova savršena spravica ima ugrađen Android sustav te  4,5-inčni zaslon osjetljiv na dodir, tako da ga možete natrpati sa svim vašim omiljenim aplikacijama za dijeljenje i uređivanje fotografija. Osim toga, može se spajati na WiFi kako bi s lakoćom vaše omiljene fotografije i snimke mogli podijeliti sa svojim prijateljima putem društvenih mreža. Polaroid ne bi bio Polaroid da nema mogućnost instant fotografija, stoga su dizajneri ovog odličnog gadgeta našli rješenje za one koji još uvijek vole fotografije dijeliti na starinski, analogni način - kamera ima ugrađen pisač koji ispisuje fotografije koje možete dijeliti iz ruke u ruku. 

Polaroid Socialmatic Camera
Polaroid Socialmatic Camera