Futuristički krevet za miran san

| Design |

Futuristički krevet za miran san
The Tranquility Pod

Pronašli smo idealan krevet za sve spavalice koje su ujedno i gadget freakovi. Radi se o okruglom krevetu "The Tranquility Pod", koji oduševljava dizajnom, mogućnostima i udobnošću.

Krenimo od njegovog retro- futurističkog izgleda. Krevet je eliptičnog dizanja, izrađenog od čvrstih stakloplastičnih ploča i sjajne bijele boje. Na vrhu se nalazi otvor kroz kojeg vidimo antilop proštepani jastuk od memorijske pjene, koji ispunjava osmerokutni prostor s dva dodatna povišena jastuka. Moramo nadodati i da je ovo vodeni krevet (čija se temperatura vode može regulirati).

Pričamo li o krevetu kao o gadgetu, unutrašnjost krasi 50 LED lampica kao i 4 zvučnika jačine 80 watta, koji se mogu spojiti na iPhone ili neki drugi smartphone.Također, ima i subwoofere koji krevetu daju lagane vibracije što pojačava doživljaj. Već spomenute LED lampice mjere i otkucaje srca, što je pomalo neobična karakteristika.

Možete ga kupiti u SAD-u, proizvodi ga Hammacher Schlemmer, a prodaje se po cijeni od nevjerojatnih 30.000 američkih dolara.

Futuristički krevet za miran san
The Tranquility Pod