Ford napravio kolijevku koja uspavljuje vašu bebu

| Design |

MAX Motor Dreams

Svi novopečeni roditelji složit će se da je kod roditeljstva najteža stvar uspavati dijete. Naravno postoje razne metode i načini kako uspjeti u tome, a navodno jedan od najdjelotvorniji je da odvezete dijete u vožnju autom i samo se vozite dok ono ne zaspi. Nažalost, nemaju svi roditelji toliko slobodnog vremena, a ni snage svaki puta uspavljivati svoju bebu na taj način. Ford je zato odlučio pomoći svim umornim roditeljima izumivši dječji krevetić koji simulira vožnju auta i tako uspavljuje dijete.

MAX Motor Dreams

Španjolski dio tvrtke stvorio je kolijevku po nazivu Max Motor Dreams koja ima Zvučnike na dnu krevetića koji proizvode prigušeni zvuk motora, LED svjetla sa strane koja oponašaju ulična svijetla, te mehanizam za ljuljanje koji nježno vibrira jasle. Uz krevetić dolazi i aplikacija pomoću koje možete pratiti rutu vašeg auta i projicirati identične pokrete koji ljuljaju kolijevku baš kako vaša beba najviše voli.

MAX Motor Dreams - English

Za sada postoji samo jedan probni primjerak jasli, međutim Ford izvještava da će nakon još malo istraživanja tvrtka staviti proizvod na tržište.

MAX Motor Dreams