Fantastične origami lampe koje želimo

| Design |

 Ideja je zaživjela prošle zime kada je Hugo, jedan od kreatora brenda OWL paperlamps, iznenadio Terezu s dvije grube verzije papirnatih modela - pingvina i sove - svaki sa svjetiljkom iznutra. Bio je to početak stvaranja poduzeća koje objedinjuje DIY modeliranje pomoću papira i osvjetljenja.

Od tada do danas, nacrti su evoluirali, razvijale su nove ideje, materijali su testirani i radni je prostor sad prilagođen ostalim vrstama životinja. Ovoga su rujna otkrivali još jednu liniju papirnatih svjetiljki.
"Naš dizajn je inspiriran konceptom origamija, odnosno sklopivim papirnatim figurama, a rezultat je skupina origami životinjica koje stvaraju savršeno osvjetljenje u prostorijama. Svaka od njih predstavlja individualne značajke poboljšane njihovim kretanjima i položajima. To što svjetle u mraku je krajnji učinak kako im podariti život", tvrdi par koji stoji iza OWL paperlampsa.

OWL paperlamps

Modeli su napravljeni od visokokvalitetnog papira od 106 grama, a boje su pažljivo odabrane kako bi stvorile različite i jedinstvene ambijente (kada su papirnate svjetiljke uključene). Papirnate se svjetiljke tako sastoje od DIY kita koji je potreban kako biste je sastavili prema njihovom dizajnu. Tako izazivaju ljude da daju svoj osobni pečat i aktivno sudjeluju u izradi modela. Takva DIY lampa od papira bi mogla biti dobra ideja za one koji se odluče ponuditi personalizirani i ekskluzivni poklon koji čine razliku. Pronađite ih na Etsyju.

OWL paperlamps