Fantastična obiteljska kuća na obali u koju smo morali zaviriti

| Design |

Obiteljska kuća koja se nalazi se u Platja d'Arou u Španjolskoj, obuhvaća sve stavke koje su potrebne za pravi obalni život. Dizajnerski studio 05 AM Arquitectura redefinirao je početni raspored rezidencije kako bi ga prilagodio suvremenim životnim potrebama vlasnika, odnosno stanara.

"Originalna kuća imala je klasičnu raspodjelu prostora odvojenu prema njihovim funkcijama; s velikim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom - prostorijama koje su bile strogo odvojene ", rekli su arhitekti. "Veliki je otvor dizajniran kako bi prostorno spojio dnevni boravak i novu blagovaonicu; a nova otvorena kuhinja smještena je u neposrednoj blizini postojećeg trijema s vanjskom terasom i prekrasnim pogledom."

05 AM Arquitectura

Čim zakoračite u ovu neodoljivu obalnu kuću, dočekat će vas prostran i vjetrovit interijer. Glavni društveni centar s prozorima od poda do stropa nudi panoramski pogled na more, a blijedo neutralna paleta boja reflektira prirodno svjetlo koje ispunjava svaki kutak.

Prirodni materijali poput drva i kamena pridodaju temi, odnosno obalnom dizajnu. U dnevnom boravku, grafički uzorci uhvatit će vašu pozornost odmah i stvoriti pravu umjetničku vibru. Uživajte u našoj galeriji i napišite vaše mišljenje o ovoj kući na plaži u Španjolskoj!

05 AM Arquitectura