Moderna alpska koliba

| Design |

Uz opuštajući pogled i minimalistički dizajn, udobna drvena vila "Haus Wiesenhof" nazvana po svojim arhitektima, stvorena je kao "mjesto mira i kontemplacije". Rezidencija je snažno povezana s prirodom pomoću balkona i terasa na različitim razinama te zbog drvene obloge koja stvara izgled drvene planinske kolibe.

Haus Wiesenhof

Vila koja služi kao vikendica, nalazi se u St. Johannu u Tirolu u Austriji, a karakterizira je rustikalna jednostavnost i spokoj. Gogl Architekten tim rekao je da "kuća komunicira s dominacijom gorja te da svaki pogled iz same vile podsjeća na umjetničko djelo. Odluka da se koriste arhaični materijali donešena je sasvim svjesno kako bi oponašali okoliš u kojem se dom nalazi. Klijent je želio atmosferu koja je lagana, prozračna i udobna. "

Haus Wiesenhof

Ovo alpsko utočište, savršeno je mjesto za bijeg od stresa i odmor. Kuća ima nekoliko dnevnih prostora s modernim minimalističkim dekorom, nekoliko komada namještaja koji odgovaraju ukusu klijenta i njegovim potrebama. Hrastovina, prirodni kamen i željezo su korišteni za definiranje rustikalne estetike doma. Arhitekti su bili usredotočeni i na projektiranje održivog doma iz poštovanja prema prirodnom okruženju.

Haus Wiesenhof