Fantastičan mobilni mikro dom kakav još nikada nismo vidjeli

| Design |

Dizajniran za "avanturu gdje god se nalazili", ovaj mikro dom može biti spojen na stražnji dio vozila kao što je to moguće s prikolicama ili kamp-kućicama te dotegljen na željeno mjesto. Kreirala ga je američka tvrtka Tiny Heirloom kojoj svakako nije nedostajalo sjajnih ideja - tako je jedna strana mikro doma služi kao zid za penjanje.

Tiny Heirloom

Kako bi iskoristili najviše od skučenog prostora unutra, drveni stol za jelo može se spustiti u razinu klupa te tako formirati prostor za spavanje. "U jednom trenutku imate veliki stol za šestero ljudi, a zatim pritiskom na gumb, stol se snižava i stvara ugodan prostor za san", rekao je tim iz tvrtke. Na polukatu se nalazi uredski prostor do kojeg možete doći ljestvama ili penjući se po namještaju (predviđeno je tako).

Tiny Heirloom

Na drugom kraju nalazi se još jedan ležaj koji se nalazi iznad zatvorene kupaonice do kojeg možete doći pomoću popločanog nadsvođenog prolaza. "Tople boje, drveni namještaj po mjeri i kada čine ovu kupaonicu jednom od najpoželjnijih ", tvrde iz Tiny Heirlooma.

Tiny Heirloom

Mikro dom ima i osnovnu kuhinju, uključujući pećnicu, štednjak, sudoper i hladnjak. Veliki prozor koji probija stijenu za penjanje i četiri manja otvora na drugoj strani dopuštaju ulazak svjetla u kompaktni prostoru koji je ukrašen bijelom s drvenim detaljima i tirkiznim naglascima. "Kombinacija modernog industrijalizma i boho umješnosti nudi našem klijentu jedinstveni stil koji postavlja ton za ćudljiv način života", izjavili su u Tiny Heirloomu.

Tiny Heirloom