Emiratesovi novi apartmani primjer su kako izgleda luksuzno putovanje

| Design |

Emiratesovi novi apartmani primjer su kako izgleda luksuzno putovanje

Jedna od najluksuznijih aviokompanija, Emirates, predstavila je potpuno redizajnirane interijere svojih zrakoplova tipa Boeing 777, uključujući i onaj najiščekivaniji – privatne apartmane u prvoj klasi.

U Boeingu 777 već je postavljeno šest luksuznih kabina koje sadrže golema sjedala koja se mogu transformirati u krevet. Ispred vas je golemi televizor, a izvan zrakoplova Emirates je postavio HD kamere kako bi ljudi koji sjede u apartmanima na sredini zrakoplova ipak mogli zaviriti kroz virtualni prozor i gledati što se vani događa.
Najnoviji proizvod Emiratesove prve klase donosi dizajnerske značajke Mercedes-Benzove S-klase, kombinirajući tako najbolje od ovih dvaju brendova poznatih po inovacijama, luksuzu i komforu.
Najnoviji zrakoplovi tipa Boeing 777 s ovim značajkama počet će s letenjem 1. prosinca, i to najprije na letovima prema Ženevi i Bruxellesu.

U Emiratesu su priznali da su potrošili milijune dolara za razvoj prve klase i da je cijeli proces trajao godinama, ali točan iznosi koji su uložili nisu otkrili. Velik dio novca uložen i u reklamiranje za koje je zaslužan legendarni voditelj Jeremy Clarkson.

Game Changer | New Emirates First Class featuring Jeremy Clarkson | Emirates Airline