Ekskluzivno: Klub Papaya ima grandioznu novu pozornicu

| Design |

PAPAYINA NOVA POZORNICA GRANDIOZNI SPOMENIK DJ KULTURI
Nova pozornica u Papayi

Službeno proglašen 23. najboljim klubom svijeta u 2014., novaljski klub Papaya svojim je redizajnom ponovno uspio nadmašiti već i sada velika očekivanja publike. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojim ekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima svijeta na Ibizi, u Las Vegasu ili u Miamiju. Pozornica koja oduzima dah simbol je nove ere hrvatskog turizma, a ekipa Papaye iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija.

PAPAYINA NOVA POZORNICA GRANDIOZNI SPOMENIK DJ KULTURI
Nova Papaya

Pioniri festivalskog turizma u Hrvatskoj, već dvanaestu godinu investiraju desetke milijune kuna u kulturno-glazbeni turizam koji je samo u zadnjih par godina Hrvatsku pretvorio u pravu hit festivalsku destinaciju za mlade. Tako danas na plaži Zrće imamo preko dvadeset internacionalno poznatih festivala kao što su Hideout, Sonus, New Yorker Fresh Island, Barrakud, Dj Mag, HTC Day & Night, Electro Beach i dr. Papayi treba prepisati zasluge na popularizaciji Hrvatske kao festivalske destinacije čemu svjedoči dolazak festivalskih giganata poput Ultra Europe, Outlook, Dimension, Unknown i dr.

PAPAYINA NOVA POZORNICA GRANDIOZNI SPOMENIK DJ KULTURI
Nova Papaya

Stoga, Papayina pozornica je svojevrsni landmark novog modernog turizma, turizma kojem je bitan sadržaj, dizajn, program, izgled i ponuda, a upravo o novoj pozornici Papaye pričaju tvorci iste, poznati hrvatski arhitekti.

Razgovarali smo s Lovrom Skoblarom iz arhitektonskog ureda Projekt MOD; "Arhitektonski izričaji suvremenog dizajna, velikog mjerila s polivalentnim sadržajima oduvijek su bili od posebne važnosti kao elementi određenja identiteta mjesta. Vođena tim smjernicama pozornica je projektirana kao konstrukcija školjkastog izgleda koja u isto vrijeme simbolizira spomenik biseru u obliku otvorene školjke ali i nadaleko poznate izlaske sunca iza Velebita po kojima je Papaya postala poznata u čitavom svijetu."

PAPAYINA NOVA POZORNICA GRANDIOZNI SPOMENIK DJ KULTURI
Nova Papaya

„Atraktivna lokacija dobiva jednu arhitektonsku gestu čiji dizajn i mjerilo postaju nositelji vizualnog identiteta okoliša dok u dijalogu s okolinom nastaje prostor s jasno definiranim specifičnim karakterom koji podiže razinu privlačnosti i životnosti", tvrdi arhitekt Zlatko Ovanin iz istog arhitektonskog ureda, koji je zaslužan za oblikovanje ovog upečatljivog djela. Pozornica predstavlja doprinos kulturi prostora, a slici plaže daje značajan landmark uspostavljajući kontinuitet ambiciozne arhitekture.

PAPAYINA NOVA POZORNICA GRANDIOZNI SPOMENIK DJ KULTURI
Nova Papaya

Spektakularno otvorenje sezone 2014 najavljeno je za vikend 20. i 21. lipnja uz Freemasonse kada će kao specijalni gosti svečano otvoriti pozornicu na legendarnom after beach partyju koji je zakazan za subotu 21 lipnja od 16h.

PAPAYINA NOVA POZORNICA GRANDIOZNI SPOMENIK DJ KULTURI
Nova Papaya je u izradi!