Ekscentrična kolekcija B. Akerlund za Ikeu

| Design |

Ova kolekcija navela bi i samu Alisu u zemlji čudesa da kampira ispred Ikee i ispegla sve kartice. Ekscentrična stilistica Bea Åkerlund stvorila je jednu od najzanimljivijih kolekcija za Ikeu koji smo ikada vidjeli.

Središnji motiv kolekcije je cilindar. Riječ je o ograničenoj kolekciji koja će se pronaći u trgovinama švedskog giganta za uređenje interijera, a odiše s ekscentrikom baš kao i dizajnerica kolekcija. Ime kolekcije je 'Omedelbar' što u prijevodu znači neposredno.

Åkerlundina crna, bijela, crvena i zlatna kolekcija nastala je u razdoblju od tri godine, a potaknuta je nakon što je Karin Gustavsson, kreativna direktorica Ikee, čula za Åkerlund na ljetnom radio programu.

Bea Åkerlund je zapravo iznimno poznata i cijenjena stilistica. Lady Gaga, Rihanna i Beyonce oslanjanju se na ekscentrični i idiosinkratični opus ove samoproglašene aktivistice. Njezina estetika je uvijek moćna i uvijek namjerna, a Madonna joj je jedna od najlojalnijih klijentica.

Sada Bea Åkerlund stavlja svoju izvanrednu estetiku u službu Ikee i osvaja naša srca s mješavinom gotike i holivudskog glamura. Omedelbar kolekcija sadrži ukupno 35 komada za interijere.

Limitirana kolekcija bit će dostupna u Ikei od ožujka 2018. godine. 

IKEA + Bea Åkerlund – OMEDELBAR tillfällig kollektion