Eklektična umjetnost i bogate boje za sofisticiraniji dom

| Design |

Ovaj sofisticirani stan u Brooklynu, točnije u Carroll Gardens četvrti, ima dvije dragocjene kvalitete kada su u pitanju njujorške nekretnine: prostor i svjetlo. S obzirom na to, id 810 Design Group studio i njegov dinamičan dizajnerski tim, imao je dovoljno prostora za stvaranje kreativnog i pametnog dizajna te klijente s velikom osobnošću i umjetničkom zbirkom.

Prema citatu iz Lonny Magazinea, par je prikupio umjetničkih djela tijekom svoje dugogodišnje veze. Ti eklektični spojevi, uključujući slike s maskama iz Izraela i papiga iz Kostarike, vise u galerijskom stilu ispred dvije stolice u boji devine kože.

id 810 Design Group

Galerijski zid je jedan od mnogih upečatljivih točaka u velikoj otvorenoj životnoj prostoriji u središtu samog stana. ID 810 Design Group podijelio je prostor pomoću jednostavnog prijelaza između dnevnog boravka, blagovaonice i čitaoncie. Svaki od tih prostora ima cool, jedinstvene komade i bogate boje.

Stil i paleta boja u glavnoj sobi proteže se sve do spavaćih soba. Glavna spavaća soba ima čupavo uzglavlje, prilagođeni ormar i stolicu od umjetnog krzna. 

id 810 Design Group