Dječja soba kakvu bi poželio svaki tinejdžer

| Design |

Tinejdžer koji živi u ovoj južnoafričkoj kući, ima svoju personaliziranu sobu za zabavu na koju bi i Tony Hawk bio ljubomoran. Inhouse Brand arhitektonski studio opremio je prostor s betonskim skate bowlom koji je inspiriran skate parkom u Londonu.

Dizajnerski tim pridodao je na WOW efektu pomoću prilagođenih umjetničkih djela od strane street-art umjetnika Jacka Foxa koji je svojim djelima prekrio zidove. Neobična kuhinja je mjesto gdje ćete se ohladiti ili zgrabiti grickalice, a kao dodatni bonus, industrijske crne police poslagane na stražnjem zidu služe kao stalak za surf daske.

Inhouse Brand Architects

Svaka soba za zabavu mora imati veliki TV prostor, a ovaj prostor nije iznimka. Dizajnerski tim montirao je televizor na skulpturalni dodatak na zidu koji sliči valu. Tople drvene daske upotpunjuju čelični okvir te tako stvaraju pravu surfersku vibru.

Patchwork plavih ploča prekriva udoban kutak na strani te "valne" strukture. Ovaj ugrađen prostor za sjedenje izgleda kao dobro mjesto za odmor nakon dugog dana na suncu. Na samome kraju, dizajnerski tim uključio je i stol za biljar te boksačku vreću. Može li bolje?

Inhouse Brand Architects