Colleraj donosi nove ljetne trendove nakita za 2016.

| Design |

Poznati hrvatski brend unikatnog nakita Colleraj iza kojeg stoji uvijek nasmijana dizajnerica Tea Bulić, pripremio nam je novu ljetnu kolekciju bez koje ni ne pomišljajte otići na more. ButterflyCollection u 8. godini postojanja ovog brenda, objedinjuje materijale kojim se dizajerica nakita najčešće koristi u svim svojim kolekcijama, a riječ je o poludragom kamenju, murano staklu i čeliku.

ButterflyCollection by Colleraj

Leptir kao glavni motiv povlači se kroz cijelu kolekciju koja je sastavljena od tri dijela: prvi je dio napravljen od poludragog kamenja, drugi od murano stakla, a treći dio je kombinacija prvih dvoje. Leptir kao simbol buđenja, podsjeća na proljeće, ljeto i tople dane koje željno iščekujemo. Tea je inspiraciju za kolekciju pronašla u metamorfozi iz ružne gusjenice u prekrasnog, božanstvenog leptira - u transformaciji koja se inače događa u svakom ljudskom biću.

ButterflyCollection by Colleraj

Za stvarnu metamorfozu u kampanji zaslužna je make up artistica Barbara Tomas koja je koristila različite materijale za izradu ove fanstastične šminke. Glavni materijal s kojim se koristila jest jestiva želatina koja je upotpunila efekt metamorfoze djevojaka. "Samo crtanje po licu bilo dugotrajno i naporno kako bi se proizveli željeni rezultati i upotpunili kolekciju za koju sam sigurna da će svaku djevojku učiniti sretnom ovoga ljeta", rekla je Tea. Za fotografije kampanje zaslužna je Mihaela Bilobrk, a modeli su Brigita Rajčan i Sara Vukušić.

ButterflyCollection by Colleraj

Kreiranje i dizajniranje nakita njezina je životna strast koju dijeli s majkom, a svoj uspjeh dokazuje brojnim kolekcijama koje su iza nje. Kroz svoj dizajnerski put koristila je i koristi mnoge materijale poput bisera, svile, poludragog i dragog kamenja (ametist, smaragd, ohridske bisere, vulkanski kamen, opal, rubin), ali i različite vrste tkanina. Inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu – kroz putovanja i druženja s dragim ljudima, a svaka nova kolekcija unosi novi detalj u već stari izgrađeni stil te tako nagoviješta nadolazeće trendove. Više nakita ovog odličnog hrvatskog brenda potražite ovdje

ButterflyCollection by Colleraj