Nova Ikeina zimska kolekcija s Božićem u centru pažnje

| Design |

 

Uskoro u Ikeu pristiže nova zimska kolekcija s glavnim fokusom na blagdansko vrijeme i Božić. Ikea je ove godine inspiraciju pronašla u Islandu i širokom spektru prirodnih materijala u svijetlim tonovima.

Prošlogodišnje blagdanske i božićne kolekcije bile su ništa manje od pravog savršenstva, stoga možete zamisliti naše uzbuđenje zbog prvog uvida u ono što nam je švedski gigant pripremio za nadolazeću blagdansku sezonu.
Već je na prvi pogled jasno kako nam Ikea ove sezone priprema pravi šik Božić. Kolekcija u tonovima mutno bijele i sive boje s mnogo manje šljokica nego li smo navikli, pogotovo kada je riječ o Božiću.

I dok je prošlogodišnja kolekcija bila obilježena šarenilom, blagdani u 2017. godini bit će mnogo elegantnija s hladnim tonovima koji će prevladavati u kombinaciji s minimalističkim izgledom.

Pečenje gingerbread keksa dio je božićne tradicije u Skandinaviji pa je prirodno i očekivano Ikea odala počast svojim korijenima i ove blagdanske sezone u vidu čudnovatih i zanimljivih kalupa za kekse.

Kuhano vino jedna nam je od najdražih poslastica u hladno zimsko vrijeme, pogotovo za vrijeme adventa. Savršeni bokal za posluživanje ovog finog pića kada vam prijatelji ili obitelj dođe u posjet.

U hladne dane većinu svog vremena provodimo kod kuće. Najčešće se volimo zavaliti na kauč ispod dekice i gledati filmove, a kako je kauč i fokus gotovo svakog dnevnog boravka, ukrasite ga zanimljivim blagdanskim jastucima. Atmosfera u vašem domu postat će topla, a vi ćete uživati u svom udobnom domu.

Ah to božićno drvce! Božićno drvce glavna je zvijezda svih interijera u vrijeme blagdana. Ikein zanimljiv prijedlog je da ga objesite na zid. Lebdeće drvce dati će neočekivanu notu vašem domu i iznenaditi sve blagdanske posjetioce i goste. Kada je riječ o dekoraciji, Ikea se ove godine odlučila za minimalizam i čiste hladne tonove.