Čaše stvorene za plažu

| Design |

Instagram / @tipsywomen

Kada pomislimo na ljeto prvo što nam padne na pamet je more i plaža. Kako bi dan na plaži prošao uspješno potrebno nam je piće. Ovo ljeto zamijenite plastične boce sa zanimljivim čašama za vino (ili sokić).

Obične čaše nemoguće je ponijeti na plažu jer zbog neravnih kamenčića i površine plaže nisu stabilne te su veća briga nego užitak. S ''The Beach Glass'' čašama nećete morati o tome razmišljati jer nema opasnosti od prevrtanja.

Izumitelji čaša, Jason Klinge i David D'Agostino, došli su na ideju prilikom jednog od posjeta plaži kada im se slučajno na jednoj vinskoj čaši razbila nogica. Jason Klinge je zabio stalak čaše u pijesak i shvatio da se čaša ne miče. Sat vremena nakon, ideja za ''The Beach Glass'' se rodila.

Instagram / @jenndk1

''The Beach Glass'' prodaje se u dvije varijante i čak 11 različitih boja, a najbolje od svega je što nisu skupe. Čaše možete naručiti na službenoj web stranici thebeachglass.com

Instagram / @sunrisecay

Isto tako, dobro je za znati da ove čaše i plutaju! Možete ih sa sobom ponijeti u more ili bazen i uživati u svom najdražem vinu ili jasno, sokiću. 

Instagram / @thebeachglasspr