Čaše osmišljene za plažu i piknik koje želimo odmah

| Design |


The Beach Glass

Većina nas uživa u proljetnim i ljetnim danima uz iće i piće i to na način da odlazimo u piknike u prirodi u proljeće ili pak ljeti uživamo na plaži uz dobro vino ili neko drugo hladno alkoholno piće. Tada uglavnom pijemo iz raznih plastičnih čaša, ali svi znamo da plaže, kamenčići, pijesak i slične površine nisu idealne za lagane čaše na stalku, a vino ili pak gin nije preveliki gust piti iz obične bijele plastične čaše.

The Beach Glass

Ono što je dobra vijest je da je netko razmišljao o tom problemu i sjetio se osmisliti posebne čaše upravo za takve situacije. The Beach Glass u original i jednostavnom nazivu – čaša za plažu dizajnirana je rako da stoji ravno na bilo kojem terenu. Na njenom dnu je šiljak koji se zabije u zemlju, pijesak, kamenčiće ili čak snijeg, zatim ima krug koji čaši taj stabilnost i zatim ponovo stalak sa čaom na vrhu. 

The Beach Glass

Napravljene su akrila pa se ne mogu razbiti, dolaze u  dva oblika, ovisno koje je vaše omiljeno piće za plažu. Cijena jedne čaše je 10 dolara, a dolaze u nekoliko boja, možete ih kupiti na stranici branda

The Beach Glass