Budući trend u dizajniranju interijera za kojim će svi poludjeti

| Design |

Obožavamo zidove sa svježim slojem boje ili s odvažnim tapeta na njima. Volimo i kad gosti pogledaju prema našem stropu i zaljube se u neobičnu rasvjetu i zamršene uzorke, ali kada je u pitanju dizajn poda, obično je ostavljeno veoma malo prostora za kreativnost. To smo mislili sve donedavno. Dok smo bili u potrazi za novim trendovima u dizajnu interijera i zapanjujućim fotografijama modernih interijera, pronaišli smo na jedan dizajnerski detalj koji nam je uzeo dah: samostalna kada na Carrara mramornim pločicama koje postupno prelaze u drvene podne daske. Instagram fotografija koja ne prolazi bez srca.

Dizajneri interijera diljem svijeta počinju prihvaćati ovaj trend pod nazivom "tranzicijske pločice". Bilo na zidovima kupaonice ili na podu blagovaonice otvorenog plana, pločice koje se gotovo stapaju s drvenim podovima ozbiljan su trend kojeg ćemo zasigurno sve češće viđati. Osim toga, prema riječima stručnjaka, taj dizajnerski element uopće nije teško stvoriti i uklopiti u već postojeći dom.
Je li ovo sljedeći veliki trend u dizajnu interijera? Možemo se kladiti da jest. Pogledajte neke od najboljih interijera s "tranzicijskim pločicama" u našoj galeriji.