Budite u korak s vremenom uz neobičan dizajn satova

| Design |

Neobični satovi

Vrijeme prolazi i toga smo svi mi bolno svjesni. Bilo da kasnimo na posao, pokušavamo uloviti zadnji bus ili jednostavno iščekujemo omiljenu seriju, neminovno je da ćemo kroz dan u par navrata pogledati na sat. Bilo da je to ručni ili zidni sat, taj pokazivač vremena iz dana u dan tražimo pogledom više nego li smo sami svjesni, a za odabir neobičnih satova koje smo vam odlučili pokazati jer su jako zanimljivi dizajnom, sigurni smo da vam možemo ukrasti par minuta. 

Reveal sat

Reveal Watch
Reveal Watch

S inovativnim konceptom ručnog sata Reveal Watch, vrijeme je uvijek u sadašnjosti. Kroz staklo ručnog sata prikazuje se samo +/- 33 sekunde sadašnjeg vremena dok prošlo/buduće vrijeme blijedi. Ako ste osoba koja živi u sadašnjosti, ovaj sat je stvoren za vas.

Sat gdje vrijeme curi

Dali satDali sat
Dali sat

Svi ljubitelji umjetnosti, umjetničke duše, a ponajprije fanovi slavnog umjetnika Dalija, definitivno prepoznaju inspiraciju za ovakav dizajn zidnog sata - iz Dalijeve poznate slike Postojanost Pamćenja. Inovativan dizajn i neobična forma čija inspiracija dolazi od jednog od najvećih umjetnika sigurni smo svidjet će se i “ne umjetničkim“ dušama jer slikovito pokazuje kako vrijeme curi. 

Sat "Bez Lica"

Sat
Sat "Bez Lica"

Ako je minimalizam i elegancija cilj kojem težite pri odabiru ručnih satova, ovaj model je pravi izbor za vas. Ovakav tip ručnog sata, zadržava minimalnost dizajna odbacujući kućište te kao zamjenu uvodi digitalni LED display na samu narukvicu sata. Inovativno I moderno. 

NEO 8 sat

Neo8 sat
Neo8 sat

Apsolutno najzanimljivija stvar koju smo našli prilikom pretraživanja ranih ručnih satova koje bi vam pokazali je NEO 8. Vrlo je neobičan, ali iznimno zanimljiv zbog načina na koji prikazuje vrijeme. Radi se o digitalnom satu koji prikazuje vrijeme kroz 2 odjeljka kockica. Prvi odjeljak pokazuje sate, drugi minute. I iako smo sigurni kako je za ovakav model ručnog sata potrebna određena prilagodba pri razumijevanju koliko je zapravo sati, sigurni smo da vlasniku ovakvog primjerka zapešće uvijek izgleda cool, moderno i nadasve zanimljivo.

Zidni sat među knjigama 

Zidni sat među knjigama
Zidni sat među knjigama

Zidni sat za koji ne morate odvajati poseban prostor na zidu niti se brinuti o tome hoće li se njegov dizajn uklopiti u interijer vašeg životnog prostora. Ovaj sat vas rješava tih muka jer se uklapa u svaku prostoriju neovisno o njenom uređenju, a zanimljivi koncept uklapanja sata u vašu policu s knjigama, ukrast će vašim gostima par trenutaka dok pokušavaju pronaći sat u vašem domu. 

Mhin sat 

Mhin Sat
Mhin Sat

Nije da smo u redakciji isključivo minimalistički nastrojeni, nego nas se zaista jako dojmio koncept dizajna Mhin sata koji više nalikuje slici moderne umjetnosti nego zidnom satu. Ideja za ovaj sat proizišla je iz modernog doba i tehnologije u kojoj smo navikli stalno gledati u “loading” na svojim računalima i mobitelima, a zapravo nismo ni svjesni koliko to “loada” našeg vremena. Dakle, ne samo da je sat iznimno moderan i elegantan već je i s porukom koja nas svaki put kad pogledamo na njega podsjeća koliko je vrijeme dragocjeno. 

Eye sat 

Eyes sat
Eyes sat

Iako ne garantiramo da se nećete uplašiti prvih par puta kada pogledate na sat, a on vas pogleda natrag, mislimo da je jako fora i na zaigran način prikazuje vrijeme tako da jedno “oko” prikazuje sate, a drugo minute. Definitivno super izbor za zaigrane među vama ili one s djecom. Međutim, mi nismo baš sigurni da bi bili toliko točni s ovakvim pogledom na vrijeme.

Binarni sat

Binarni Sat
Binarni Sat

Model sata za sve “geekove” među vama koji mogu iščitavati vrijeme u formi binarnog zapisa. Ne samo da je vrlo moderan izgledom već i formom, obzirom da ga rijetki od nas pogledom na ovakav primjerak tehnologije mogu znati koliko je sati. Inovativan i cool primjerak koji biste trebali imati ako ste fan tehnologije, ili pak odličan izbor za poklon nekome tko zna očitati ovakav zapis vremena.