Barbika je dobila novo ruho

| Design |

Ako ste odrasli u okruženju gdje vam je Barbika bila najbolja prijateljica, a Hello Kitty najslađa mačka u kvartu, onda smo sigurni da će vas ova informacija razveseliti. Hello Kitty je prije par dana proslavila svoj 43. rođendan, a proslava se nastavila zanimljivim spojem s Barbikom. Da, istina je! Ovo je svakako jedna od najboljih vijesti za sve ljubitelje lutaka.

Nedavno su se proizvođači Barbike i Hello Kitty, odnosno Mattel i Sanrio, udružili kako bi stvorili savršeni spoj Hello Kitty Barbike. Ova Barbika dolazi s crvenim džemperom ukrašenim mašnama i neizostavnom Hello Kitty. Nama najzanimljiviji detalj je torba koju Barbika nosi te potajno želimo da postoji i u prirodnoj veličini. Zanimljiva suknja ukrašeno Hello Kitty daje ovoj Barabici zaigranost, a crvene cipele dodatno su naglašene čipkastim čarapicama.

Za dodatnu dozu Hello Kitty, Barbika dolazi s figuricom i to u prekrasnoj kolekcionarskoj kutiji. Ova Barbika može se unaprijed naručiti na Mattelovoj službenoj web stranici po cijeni od 100 dolara, a alternativno je možete kupiti na policama trgovina s igračkama za nekoliko tjedana.