Bar o kojem maštaju mnogi ljubitelji piva

| Design |

Zamišljen od strane biroa Humà design + architecture, Das Bier je bar u industrijskom stilu u Montrealu u Kanadi u kojeg bi se svaki pravi ljubitelj piva zaljubio na prvu. Projekt, koji se temelji na njemačkoj koncepciji "bierhall", nastao je kao spoj između europske strasti prema najboljim pivima i načina života Rosemont susjedstva.

"Naš prvi cilj bio je otvoriti prostor koji se sastoji od tri zgrade s tri različite razine prizemlja te nekako stvoriti jednu veliku dvoranu", rekli su arhitekti. "Zatim smo po mjeri dizajnirali ogromne originalne stolove koji se razvijaju kroz prostor pomoću različitih veličina, povezujući različite razine."

Das Bier - Humà design + architecture

Masivni lusteri izrađeni od vruće valjanog čelika, poboljšavaju atmosferu pomoću mekog difuznog osvjetljenja koje prolazi kroz perforacije. Sirov čelik korišten je i za stubišta te za pročelje zgrade. Interijer je animiran zahvaljujući različitim materijalima i teksturama, od teraco podova i kamena do drvom obloženih zidova i aluminijskih bačava na stropu.

"Zid koji vodi do zahoda obložen je sa 7500 bijelih i zlatnih pivskih čepova sastavljenih u uzorak koji odražava svjetlost i zrači kroz prostor", rekli su arhitekti. "Das Bier je prije svega mjesto za ljubitelje piva.

Das Bier - Humà design + architecture